Enable job alerts via email!

Reliance Nippon Life Insurance Hiring for Back Office Sales Executive at Golpark, Kolkata

Reliance Nippon Life Insurance

Kolkata

On-site

INR 6,75,000 - 9,00,000

Full time

30+ days ago

Job summary

An established industry player is seeking motivated individuals for the Back Office Sales Executive role. This full-time position offers the chance to engage with clients, build relationships, and promote products. Ideal candidates are graduates with 0-2 years of experience in sales or business development. The role is located in Kolkata and requires strong communication skills. Join a dynamic team and contribute to the growth of a reputable insurance company while enjoying a structured work schedule and the opportunity to make a significant impact in the field of sales.

Qualifications

  • Graduate with 0-2 years of experience in sales or business development.
  • Strong communication and sales skills are essential.

Responsibilities

  • Build contacts with potential clients to create new business opportunities.
  • Explain products, features, and benefits to customers.

Skills

Communication Skills
Sales Skills
Customer Relationship Management

Education

Graduate
Job description
Job Description

Build contacts with potential clients to create new business opportunities.

Explain the customers about the products, its features and benefits.

Other Details

It is a Full Time Sales / Business Development job for candidates with 0 – 2 years of experience.

More about this Back Office Sales Executive job
  1. What is the eligibility criteria to apply for this Back Office Sales Executive job?
    Ans: The candidate should be Graduate and above with 0 – 2 years of experience.
  2. How much salary can I expect for this job role?
    Ans: You can expect a salary of 20,000 – 40,000 per month that depends on your interview. It’s a Full Time job in Kolkata.
  3. How many working days are there for this Back Office Sales Executive job?
    Ans: This Back Office Sales Executive job will have 5 working days.
  4. Are there any charges applicable while applying or joining this Back Office Sales Executive job?
    Ans: No, there is no fee applicable for applying this Back Office Sales Executive job and during the employment with the company, i.e., Reliance Nippon Life Insurance.
  5. Is it a work from home job?
    Ans: No, it’s not a work from home job and can’t be done online.
  6. How many openings are there for this Back Office Sales Executive role?
    Ans: There is an immediate opening of 30 Back Office Sales Executive at Reliance Nippon Life Insurance.
  7. Who can apply for this job?
    Ans: Both Male and Female candidates can apply for this Sales / Business Development job.
  8. What are the timings of this Back Office Sales Executive job?
    Ans: This Back Office Sales Executive job has 11:00 AM – 05:00 PM timing.

Candidates can call HR for more info.

Get your free, confidential resume review.
or drag and drop a PDF, DOC, DOCX, ODT, or PAGES file up to 5MB.